Natamam Villa Yapımı

2020-05-07 / Natamam Villa Yapımı

    Natamam Villa Yapımı 

    Dünyayı saran ve Pandemi haline gelen  Covid-19 salğınıyla birlikte insanlar şehirin kalabalığından , sıkışmış apartmanlardan kaçıp bireysel yaşam olanakları sunan Villaları insanlar tercih etmeye başladı . Hadımköy de konsep villa tasarımlar,natamam villaların yapımı ve inşaat taahhüt işleri hızlanmaya başladı .Konsept Villa Tasarımı Natamam villa Büyükçekmece ,Alkent 2000 ,Hadımköy günışığı konakları,Büyükçekmece Karaagaç, Büyükçekmece Tepekent te Kiralık Havuzlu Müstakil Villa gibi alternatiflerin de Hadımköy ve çevresine yayılmasıyla müşterilerimiz İstanbulda villa yaşamını tercih ediyor. Biz de  XY Mimarlık olarak müşterilerimize Natamam villalarını anahtar teslimi halde  dizaynını yaparak . 3D Modellerimiz üzerinden müşterilerimizin rahat edeceği mekanlar tasarlamaya bu mekanların Aydınlatmasından Mobilyasına kadar tüm detaylarını çizerek  ve üreterek müşterilerimizin tek merkezden tüm işlerini yürütüyoruz.   

      Anahtar Teslimi ve Natamam Villa yapım aşamaları:

      Anahtar teslimi villa tasarımı için ilk önce  3D mimari görselleştirmeyle müşterilerimizin begeni ve istekleri doğrultusunda projemizin ayrıntılarını detaylandırırız . Ardından Villamızın oluşan ayarıntıları ışığında  iç mekan tasarımlarına başlarız bu hizmetin tam adı 3D iç mekan tasarımıdır.  Bu aşamayı da  müşteri onayının ardından Villa detay tasarımlara başlarız. Bu detayların ardından sıra başka bir aşamaya geçmektedir. Bizce oluşan her ayrıntıyı bir aydınlatma tasarımla taçlandırmak gerekmektedir. Dış tasarım Villa ,İş yeri,daire planlamaCafe , Aydınlatma tasarımı ve pek çok hizmeti bir arada vermekteyiz. Projeler sayfamızdan verdiğimiz hizmetlere dair detaylara buradan bakabilirsiniz 

        Natamam Villa Deyince akla gelenler:

        Natamam villa dış tasarımdan bahçe peyzajına kadar iç tasarımdan mobilyalarına kadar pek çok ayrıntıya müdahil olabileceğiniz tüm ayrıntıları gönlünüzce  düzenleyebileceğiniz bir o kadar da yorucu olabilecek bir projedir. Bu konuda da tavsiyemiz Mimarlık ofisimizle kontak kurup natamam villa yapım süreci hakkından bilgi almanız olacaktır.  Konsept Villa  denildiğinde kuşkusuz ilk akla gelen gösteriş ve konfordur. Fakat Konsept Villa Tasarımı söz konusunda olduğunda hayal gücünü zorlayan bir mimari aklınıza gelebilir. Günümüzde sıra dışı villa tasarım sayısı bir hayli fazladır ama bu sıradanlık dışına çıkan mimari tasarımları sadece profesyoneller tarafından yapılabilir. Dolayısıyla sizler içinde Modern Mimari Villa Projeleri çizilsin isterseniz, o zaman bizlerin uzmanlığıyla tanışmanız gerektiğini söyleyebiliriz.